Man spilder skattepenge fordi Støjberg tænkte mere på børn og kampen mod pædofili og barnebrude end på konventioner. Man gør børn fortræd på grund af politik.
Støjberg, barnebrude, pædofili og konventioner

“Sagen” mod Inger Støjberg er gået i gang, og hæren af journalister og andre politisk korrekte centrum-venstre naive er ude med deres klynkeri om lovbrud.

De kan råbe, så højt de vil, for børns velfærd vil altid stå foran politisk korrekt naivitet og konventioner. Specielt når det gælder barnebrude og pædofili.

I dagens aviser kan man læse at Inger Støjberg blev “kraftigt advaret om konventionsbrud.”

Barnebrude og pædofili

Om så hele hæren af radikale journalister og embedsmænd havde stillet sig op og protesteret, så var det helt rigtigt, hvad Inger Støjberg gjorde.

For børn står altid først. Også når det gælder forældede konventioner, der beskytter pædofile, mørke ideologier.

Igen ser vi en centrum-venstre fløj, der tænker mere på kriminelle end på ofrene. Tænker mere på deres eget gode omdømme rundt omkring i verden end på børn. Tænker mere på muligheden for et job end på udnyttede børn.

Medierne og venstrefløjen bliver ved med at hævde, der ikke var tale om barnebrude. Det er en direkte løgn, der ikke bliver mere rigtigt af at blive gentaget igen og igen.

Om så Støjberg’s indgreb “kun” reddede et enkelt barn, så var det det hele værd.

Så viste det Danmarks kultur og værdier.

Hjernevask og islam

De politisk korrekte naive har “glemt” at tage med ind i debatten, at mange af disse piger er blevet gift, før de kom til Danmark. Altså hvor de var yngre end de var på daværende tidspunkt sagen rullede.

De er blevet tvangsgift med en ældre pædofil person, noget som man ikke gør frivilligt.

Der er tale om religiøs ekstremistisk hjernevask og derfor er det også fuldstændig vanvittigt, at der råbes op om bl.a. partshøringer.

Tror de naive virkelig at et barn, der er hjernevasket, tvangsgift, psykisk terroriseret, udsat for pædofili, vil sidde og og udlevere den person, der har magten over barnet?

Tror de naive virkelig at den pædofile holder fingrene fra barnet indtil partshøring kan finde sted?

Hjernevask og Islam gør noget ved et barn, et menneske, som de naive ikke har forstået og desværre nok aldrig kommer til at forstå.

Børn kommer altid først. Specielt i et demokrati, i et retssamfund.

Støjberg

Støjberg, barnebrude, pædofili og konventioner

Man skal rose Støjberg i stedet for at køre en politisk hetz mod hende.

En hetz der køres, fordi man er bange for hende og hendes kontakt til danskerne.

Man er mere interesseret i politisk chikane end børn.

At Støjberg så blev nervøs, ikke ville stå fast, er en anden sag.

Skulle det utrolige være sket, at det var en rød minister, der havde sat et barn før konventioner, så havde jeg også bakket op der.

Nyhedsbrev

4 reaktioner

 1. Jeg tog absolut hatten af for Inger Støjbergs indgriben i muslimske asylanters samliv med medbragte barnebrude!
  Jeg har så senere mistet al respekt for Inger Støjberg!, men det skal dog ikke hindre mig i, at støtte Inger Støjberg i den sag, som nu kærer mod hende og er blæst stort op i MSM.
  Men jeg harmes, når jeg samtid læser følgende:

  https://tv.frihedensstemme.dk/2020/05/13/sf-profil-doemt-for-familiesex-borgmesterkandidat-brian-franklin-havde-et-seksuelt-forhold-til-sin-steddatter/

  https://www.bt.dk/krimi/politiker-doemt-for-boernesex

  som nærmest bliver forbigået som en sidebemærkning/ignoreret af MSM, men som burde have været ophøjet til overskrifter under hele forløbet/retsagerne!!!

 2. Politikerne er da bedøvende ligeglade med internationale konventioner; de overholder kun de konventioner der passer dem. F.eks. indførtes ønskenummerpladerne under Dyremoses tid som finansminister – han ønskede lidt flere håndører i kassen. Men ønskenummerpladerne var og er fortsat en klar overtrædelse af Wienerkonventionen om landtrafik mv. Ifølge konventionen skal europæiske nummerplader bestå af både tal og bogstaver.
  Nummerpladerne er selvfølgelig i småtingsafdelingen, men børnekonventionen overholdes jo heller ikke så længe man tillader kønslemlæstelse af drengebørn, og så er der lige Europarådets konvention vedr. statsborgerskab som Lars Løkke lovgav imod, da han indførte dobbelt statsborgerskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema