Covid-19

Covid-19, også kaldet Corona, har ramt verden og ikke mindst Danmark.

Stort set hele verden er ramt af Covid-19, også kaldet Corona.

Også Danmark mærker til den virus, der startede i Kina og siden spredte sig.

Men hvordan klarer de danske politikere, og ikke mindst regeringen, så hele situationen?

Vi ser nærmere på den socialdemokratiske magtbegær og ikke mindst den sædvanlige “gør som vi siger, ikke som vi gør” attitude fra Mette Frederiksen og ministre.

Vi ser nærmere på den grundlovsstridige magt, regeringen har fået.

Pas på hinanden.

Nyheder
Mette Frederiksen vil begrave de mange sager om krænkelser, så trods fakta og videnskab aflyser hun åres julefrokoster. Corona er undskyldningen.
Da Peter Hummelgaard og Ane Halsboe-Jørgensen bevist brød corana foranstaltninger, ville Det Kongelige Teater ikke komme med en udtalelse. Nu viser kulturminister Joy Mogensen hvorfor.
Mens danske virksomheder er ved at gå konkurs på grund af bureaukrati og politikere uden viden, så dansker erhvervsminister Simon Kollerup rundt
Covid-19 har ramt Danmark, og der skal ageres. Men Mette Frederiksen er blevet et demokratisk problem. Hendes magtbegær skader Danmark.
Mens danske mink avlere og deres familier mister deres livsværk og indkomst, jagter statsminister Mette Frederiksen likes på de sociale medier.
Uge 45 bød på valg i USA, Mette jagtede likes på Facebook og så slog Islam igen til med dens terror.
Jakob Ellemann-Jensen svigter ikke bare minkavlerne og deres familier, han svigter også blå blok men ikke mindst retsstaten og demokratiet.
Her til aften beklager fødevareminister Mogens Jensen, at han har begået lovbrud i forbindelse med ordre om nedslagtning af mink.
Er det tilfældigheder eller magtmisbrug, når embedsmænd pludselig dukker op og forsvarer regeringen i dens covid-19 håndtering. Døm selv.
Det har taget alt for lang tid. Men endelig er Mogens Jensen blevet fyret for grundlovsbrud. Fyret for at ødelægge mange familiers fremtid og livsværk.
Når flertallet i folketinget beskytter en regering, der har begået grundlovsbrud, så er Danmark i en uhørt demokratisk krise. Mink-avlerne må ikke tro deres egne øre.
Efter at have vaklet betydeligt, vil Venstre nu stemme for et mistillidsvotum til regeringen for dens grundlovsbrud og håndtering af mink sagen.
Vi har en minister og en regering, der har begået grundlovsbrud, men Enhedslisten, SF og Radikale giver ikke dødsstødet. De er medskyldige.
Mette Frederiksen er her til aften på en lille turné rundt til Go’ Aften Live og Aftenshowet. Skuespillet afslører kun regeringen og de danske medier.
Regeringen, med Mette Frederiksen i spidsen, har ikke alene begået grundlovsbrud, men misbruger også hæren til nedslagtning af mink.
Debat
Vi bliver nødt til at debattere de danske medier. Debattere forskellen på en stærk og en svag presse. Ellers lider vores demokrati skade.
De borgerlige må stille et mistillidsvotum til Mette Frederiksen før epidemiloven bliver vedtaget. Covid-19 skal ikke koste os demokratiet.
Nu må demokratiet og grundloven tages seriøs. Folketinget, venstrefløjen og medierne svigter demokratiet sammen med Mette Frederiksen.
Video
Video fra dagens samråd, hvor man ser Pernille Vermund presse fødevareminister Mogens Jensen om grundlovsbrudet.
Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Nyhedsbrev

Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark