Islam er Islam

Politikerne har inviteret Islam. Danskerne er dem, der rammes af Islam. Før man erkender, at Islam er problemet, bliver Danmark og vesten ikke sikker.

Terror, voldtægter, kriminalitet, kvindeundertrykkelse og angreb på vores ytringsfrihed, grundlov og demokrati.

Velkommen til Islam.

Islam er ikke den Disney udgave som centrum-venstre og resten af de politisk korrekte forsøger at sælge.

Islam er Islam.

Og Islam spreder sig som pesten i vesten.

Det er nu, der skal kæmpes.

Nyheder
Socialdemokratiet og deres integrations- og udlændingeordfører Rasmus Stoklund forsøger at fremstå som frihedskæmpere. Men samtidig inviterer partiet dagligt mere ekstremisme til Danmark.
Danske politikere forærer 200.000 kroner af danskernes penge til tilhænger af Islam for drab på sin kone. Danmark er til grin.
Islam lærer aldrig at forstår dansk ironi eller satire. Og gang på gang smider tilhængerne af islam offerkortet. Denne gang Özlem Cekic.
Politiken, de Radikale’s partiavis, der undskyldte til Mellemøsten for at vi i Danmark har ytringsfrihed, giver Hizb-Ut-Tahrir spalteplads uden at fortælle det.
Folkeskolelærer Jannie Bøgh er en af de få der tør vise Muhammed tegningerne i undervisningen. Der tør forsvare ytringsfrihed i folkeskolen.
I dag er Frankring og Europa igen ramt af Islam’s terror. Frie Grønne, med Sikandar Siddique i spidsen, håner ofrene.
Pernille Vermund og Nye Borgerlige vil, som opbakning til Frankrig, indrykke Muhammed tegninger i danske aviser. Jyllands-Posten nægter og lader Islam redigere avisen.
En skolelærer skal undervise i virkligheden og historien. Men takket være Islam bliver lærere nu suspenderet for at passe deres job. Muhammed slår til igen.
Hans Jørgen Bonnichsen, tidligere PET chef, mener at Nye Borgerlige’s Muhammed kampagne er barnagtig provokation. Manden er farlig for Danmark.
Så blev det Wien’s tur til at blive ramt af Islam’s terror. Her til aften slog Islam’s sønner til midt i den Østrigske hovedstad.
I går aftes var det Østrig, der blev seneste ofre for Islam, med terror i Wien. Og igen har politikerne svigtet, igen har de blod på deres hænder.
Uge 45 bød på valg i USA, Mette jagtede likes på Facebook og så slog Islam igen til med dens terror.
Antisemitismen viser igen sit grusomme ansigt. Både blandt tilhængere af Islam og ikke mindst venstrefløjen.
Skridt for skridt overtager Islam dansk kultur. Senest er shu-bi-dua blevet afløst af Islam i Højskolesangbogen.
Debat
Vi siger endelig velkommen til Danmarks Fremtid. Nyheder, debat og video fra borgerlige til borgerlige. Borgerlige der vil Danmark.
Video
Den socialdemokratiske kultur- og kirkeminister Joy Mogensen er tydeligvis en stor tilhænger af ideologien Islam.
Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Nyhedsbrev

Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark