Mediestøtte og Licens

Danskerne betaler langt over 5.000.000.000 kroner til medier og journalister om året i mediestøtte og licenes.

Hvert år betaler danskerne langt over 5.000.000.000 kroner til medier og journalister i mediestøtte og licens.

Hvad vi får tilbage er en politisk korrekt centrum-venstre vinkling.

I sidste ende udgør medier og journalister et demokratisk problem.

Her kan du se, hvad vi har bragt på Danmarks fremtid om medier, journalister, licens og mediestøtte.

Nyheder
DR har valgt at lukke ned for P1’s shitstorm efter studieværten Mads Aagaard Danielsen ikke kunne holde fingrene for sig selv.
Mandag aften leverede statsmediet DR2 Deadline igen mikrofonholderi over for Socialdemokratiet. Ingen kritiske spørgsmål.
Socialdemokraten Jesper Petersen har haft sex med en 15 årig og konservative Orla Østerby kan ikke holde fingrene for sig selv. Me too hysteriet forsætter.
Gang på gang kritiserer journalister, at specielt borgerlige politikere ikke vil afsløre deres økonomiske interesser. Fair nok, men så erkend politisk ståsted.
Pernille Vermund og Nye Borgerlige vil, som opbakning til Frankrig, indrykke Muhammed tegninger i danske aviser. Jyllands-Posten nægter og lader Islam redigere avisen.
Hans Jørgen Bonnichsen, tidligere PET chef, mener at Nye Borgerlige’s Muhammed kampagne er barnagtig provokation. Manden er farlig for Danmark.
Med opbakning fra socialdemokrater, som Netavisen Pio’s chefredaktør Niels Jespersen, benytter 3F igen og igen vold, hærværk og trusler. Denne gang faldt hammeren dog.
Politiken, de Radikale’s partiavis, der undskyldte til Mellemøsten for at vi i Danmark har ytringsfrihed, giver Hizb-Ut-Tahrir spalteplads uden at fortælle det.
Folkeskolelærer Jannie Bøgh er en af de få der tør vise Muhammed tegningerne i undervisningen. Der tør forsvare ytringsfrihed i folkeskolen.
Den socialdemokratiske partiavis Netavisen Pio er for skattemidler sendt i byen for at angribe personer, der ønsker klarhed om Jeppe Kofod’s sex sag.
Ikke nok med at svindlere og kriminelle bliver ansat hos de danske medier. De får ledelsesansvar og magt. Betalt af skattekroner.
Valget i USA er endnu ikke afgjort. Men noget man allerede kan konkludere er: danske journalister blev til grin. Gang på gang påvirker journalisternes politiske ståsted deres arbejde.
Uge 45 bød på valg i USA, Mette jagtede likes på Facebook og så slog Islam igen til med dens terror.
Mette Frederiksen er her til aften på en lille turné rundt til Go’ Aften Live og Aftenshowet. Skuespillet afslører kun regeringen og de danske medier.
Besserwisserne på TV 2 News skal i aften debattere regeringens grundlovsbrud i mink sagen. Men hvem er aftenens panel egentlig?
Debat
Vi bliver nødt til at debattere de danske medier. Debattere forskellen på en stærk og en svag presse. Ellers lider vores demokrati skade.
Har Karsten Lauritzen befamlet en kvinde, eller er det Karsten Lauritzen, der er blevet befamlet af krænkelseskulturen?
Nu må demokratiet og grundloven tages seriøs. Folketinget, venstrefløjen og medierne svigter demokratiet sammen med Mette Frederiksen.
Video
Hovedparten af danske journalister stemmer på centrum-venstre, mens alle danskere betaler både licens og mediestøtte.
Poul Madsen, chefredaktøren på Ekstra Bladet, mener, at han er personen, der kan og skal belære andre om moral, hykleri og dobbeltmoral.
Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Nyhedsbrev

Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark