Mink

Med regeringens beslutning om at slagte samtlige mink i Danmark, uden at have lovhjemmel for det, har vi fået en demokratisk krise i Danmark.

Med regeringens beslutning om at slagte samtlige mink i Danmark, uden at have lovhjemmel til det, har vi fået en demokratisk krise i Danmark.

Minkavlere og deres familier må se deres livsværk blive fjernet fra den ene dag til den anden, mens regeringen misbruger dens magt, spinner løs og håner med jagt på likes.

Har du en holdning til hele mink debatten, så send gerne et debatindlæg på debat@danmarksfremtid.dk.

Nyheder
Covid-19 har ramt Danmark, og der skal ageres. Men Mette Frederiksen er blevet et demokratisk problem. Hendes magtbegær skader Danmark.
Jakob Ellemann-Jensen svigter ikke bare minkavlerne og deres familier, han svigter også blå blok men ikke mindst retsstaten og demokratiet.
Mens danske mink avlere og deres familier mister deres livsværk og indkomst, jagter statsminister Mette Frederiksen likes på de sociale medier.
Uge 45 bød på valg i USA, Mette jagtede likes på Facebook og så slog Islam igen til med dens terror.
Her til aften beklager fødevareminister Mogens Jensen, at han har begået lovbrud i forbindelse med ordre om nedslagtning af mink.
Er det tilfældigheder eller magtmisbrug, når embedsmænd pludselig dukker op og forsvarer regeringen i dens covid-19 håndtering. Døm selv.
Det har taget alt for lang tid. Men endelig er Mogens Jensen blevet fyret for grundlovsbrud. Fyret for at ødelægge mange familiers fremtid og livsværk.
Når flertallet i folketinget beskytter en regering, der har begået grundlovsbrud, så er Danmark i en uhørt demokratisk krise. Mink-avlerne må ikke tro deres egne øre.
Efter at have vaklet betydeligt, vil Venstre nu stemme for et mistillidsvotum til regeringen for dens grundlovsbrud og håndtering af mink sagen.
Vi har en minister og en regering, der har begået grundlovsbrud, men Enhedslisten, SF og Radikale giver ikke dødsstødet. De er medskyldige.
Mette Frederiksen er her til aften på en lille turné rundt til Go’ Aften Live og Aftenshowet. Skuespillet afslører kun regeringen og de danske medier.
Besserwisserne på TV 2 News skal i aften debattere regeringens grundlovsbrud i mink sagen. Men hvem er aftenens panel egentlig?
Regeringen, med Mette Frederiksen i spidsen, har ikke alene begået grundlovsbrud, men misbruger også hæren til nedslagtning af mink.
Mens Danmark står i en uhørt demokratisk krise, vælger Ellemann også at svigte demokratiet og ryger i en shitstorm på Facebook.
“Sikke noget pjat” er Social- og indenrigsminister Astrid Krag’s kommentar til at en dansker beder regeringen overholde grundloven.
Mistillidsvotum eller bananrepublik. Det er nu folketingsmedlemmer skal vise, om de vil overholde den grundlov, de selv har skrevet under på.
Sofie Carsten Nielsen, Pia Olsen Dyhr og Pernille skipper er igen afsløret i hykleri, svigter grundloven.
Debat
Nu må demokratiet og grundloven tages seriøs. Folketinget, venstrefløjen og medierne svigter demokratiet sammen med Mette Frederiksen.
Video
Video fra dagens samråd, hvor man ser Pernille Vermund presse fødevareminister Mogens Jensen om grundlovsbrudet.
Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Nyhedsbrev

Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark