Venstre og nazist håndtrykket

Borgmester fra Venstre sammenligner Inger Støjberg med en nazist, på grund af et simpelt håndtryk. Det er niveuet vi er kommet til i dansk politik.
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print
Henrik Finn Edtwodth Andersen

Henrik Finn Edtwodth Andersen

Stifter og chefredaktør DanmarksFremtid.dk. Byrådskandidat Nye Borgerlige Herning

At Aabenraa’s borgmester Thomas Andresen (V) nu går ud og sammenligner Inger Støjberg med en nazist på grund af et simpelt håndtryk, viser hvor lavt niveuet i dansk politik er.

Thomas Andresen (V) udtaler til DR Nyheder, at “det minder mig meget om nazisme”.

Håndtryk

Og her taler han om den ceremoni, som Inger Støjberg indførte, hvor nye danske statsborgere skal give deres borgmester hånden. Derved kalder han direkte / indirekte Inger Støjberg for nazist.

Nazist

Man har efterhånden vænnet sig til, at centrum-venstre, og resten af de politisk korrekte, smider nazi kortet, hvis de mangler argumenter, er politiske uenige.

Men at et medlem af Venstre, og ikke bare et tilfældigt medlem, men en borgmester, går ud og smider nazi kortet, og så endda mod hans næstformand, er ganske enkelt uhørt.

Venstre

Så uhørt, at man skulle tro, at Venstre’s ledelse med jakob Ellemann Jensen og Sophie Løhde i spidsen, straks ville gå ud og tage afstand. Men trods utallige henvendelser fra undertegnede, og andre på de sociale medier, har de ikke været ude at kommentere på borgmesterens udtalelse og tilsvining af partiets næstformand. De har ikke taget afstand.

Så konklusionen må være, at både Jakob Ellemann Jensen og Sohie Løhde bakker op om borgmester Thomas Andresen (V) nazi kort mod Inger Støjberg.

Venstre’s rute mod den radikale politiske korrekthed er nu komplet. Med valget af Jakob Ellemann Jensen, som formand for partiet, har man valgt at gå den naive vej, har man valgt at svigte Danmark.

Det borgerlige Danmark er skudt 30 år tilbage.

Opdatering

Venstre’s formand, Jakob Ellemann Jensen, har netop taget afstand. Men man afventer stadig svar på, hvordan Venstre kan have et medlem af partiet, der kalder deres næstformand for nazist?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste

Nye Borgerlige og udlændingepolitik

Nye Borgerlige’s udlændingepolitik er helt klar. Udlændinge skal gøre sig fortjent til Danmark. Dette er anden del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

Nye Borgerlige og socialpolitik

I Nye Borgerlige vil vi sikre, at samfundet værner om de mest udsatte. Det er det, vi kalder borgerlig solidaritet. Dette er første del af en ny serie om Nye Borgerlige’s politik.

DanmarksFremtidLogo

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der er nyt indhold