Yazdani forsætter med at kalde danskerne racister. Nu har han igen fået både Radio4 og Jyllandsposten til at promovere Islams offermentalitet.
Yazdani kalder i Jyllandsposten danskerne racister og bekræfter Islam’s offermentalitet

Så er Yazdani igen ude og kalde danskerne for racister. Her et par dage efter han bakkede om om lovovertrædelser og islamistisk magtdemonstration, har han endnu engang fået spalteplads hos de godtroende, naive danske medier.

Endda hos Jyllandsposten, den engang tog kampen om mod Islams forsøg på at tage vores ytringsfrihed fra os, men siden er blevet så bange for Islams terror, at man hos Århus redaktionen er blevet til skødehunde for en mørk ideologi.

Yazdani

I Yazdani’s rablende vanvid af et indlæg bruger han ordets værste gloser om det Danmark,  det har givet islamister, kriminelle og terrorister nyt hjem.

Han skriver bl.a.:

Konstant og vedvarende, siden de blev født, har de måttet høre på, hvordan selve deres eksistens, er forkert. Og uanset hvad, de har gjort, om de har uddannet sig, arbejdet, eller været vedvarende i karambolage mod politiet; hvor end de har befundet sig, har de mødt modstand, racisme og islamofobi.

 De har fået nok. Selvfølgelig. De gider sgu ikke stå model til alt i hele verden, mens de vender den anden kind til. Om det er Pia, Paludan eller hipsterfacisterne i Generation Identitær, har vi forventet, at de besvarede racistisk lort hældt i hovedet med fredelig sameksistens og stiltiende protester.

Gu’ fanden jeg forstår dem. Og gu’ fanden jeg fordømmer Danmarks racistiske reaktion

Det komiske ved Yazdani brug af ordets værste gloser, opbakning til ulovligheder, hyldest af islamister og kriminelle, brug af racistkort og endnu en omgang hån af Danmark er, at han fuldstændig bekræfter mit indlæg fra forleden.

Den samme Yazdani der kalder danskerne for racister, hipsterfacister, racistisk lort mv, er den samme som konstant beklager sig over tonen. 

Jyllandsposten

Men han er så heldig, at han kan altid regne med vennerne, de danske journalister, til at bakke ham op, til at lægge spalteplads og radiotid til hans hån af danskerne og Danmark.

Yazdani og hans trofaste politisk korrekte tilhængere (Stine Bosse, Morten Østergaard, Pernille Skipper med flere) hyler op om tonen og får spalteplads hos centrum-venstre fikserede skatteyderbetalte medier som Jyllandsposten, med den politiske redaktør Marchen Neel Gjertsen, tidligere kandidat for Enhedslisten, i spidsen for den politiske redaktion. 

Der er bare et kæmpe problem. Yazdani forholder sig overhovedet ikke til den kritik, der kommer fra langt hovedparten af danskerne. 

 • At der er forsamlingsforbud under covid-19.
 • At der er forbud mod bønnekald i det offentlige. 
 • At man flere gange har set 200 mennesker stå som sild i en tønde til en islamisk begravelse.
 • At man gang på ser at Islam ser sig hævet over loven

Det er det danskerne kritiserer. Det er derfor hovedparten af danskerne konstant føler sig hånet af Islams sønner og døtre.

Islam og offermentalitet

Hvorfor er det, at vi ikke ser buddhister, jøder og andre ideologier, religioner tilsvine danskerne og Danmark ?

Hvorfor er det, at vi ikke ser buddhister, jøder overrepræsenteret i kriminalitetsstatistikkerne?

Hvorfor er det, at vi ikke ser buddhister, jøder blive anholdt i terrororganisationer?

Svaret er Islam, og Islam alene. Det er på tide Yazdani og resten af Islams sønner og døtre dropper deres offermentalitet, deres racistkort og ser indad 

Er der journalister til stede, der tør gå imod deres politisk korrekte kollegaer? Der tør afslører Yazdani og Islam?

Er klar, kan kontaktes på kontakt@edtwodthnb.dk.

Nyhedsbrev

7 reaktioner

 1. Der er vist ikke mange journalister der klar. Langt de fleste har travlt, med at please de genvalgte partier og sikre sig en aldeles uforbeholden del af danskernes skattekroner, ifm. af mediestøtte. Det kræver, at iSlamiseringen af Danmark helst skal forløbe, uden at vore landsegne borgere får indsigt i iSlams bestialske ideologi og muslimernes, deraf, medbragte kultur, levevis og hensigt.
  Lars Løkke Rasmussens underskrift af Marrakesh-aftalen tør de, af samme grund, heller ikke anfægte.
  – men der er brug for det. MSM har taget stort set alle journalister som gidsler, for at fylde lommerne på folkets bekostning.

  Og ja, det var rædselsfuldt at læse Jens Philip Yazdanis Blog i JP.
  – men dog en tro udstilling af, hvad iSlam fører med sig og muslimernes sande opfattelse af vi danskere, som har givet og fortsat skal give dem alt, uanset hvor mange de bliver.
  JPs kommentarspor til Jens Philip Yazdanis Blog viser dog, og Gud ske tak, at mange mener, at NOK ER NOK og nok ER nået!

  Tak til danmarksfremtid.dk og de andre frie medier/blogs der har bragt Jens Philip Yazdanis Blog til debat.

  1. i´m proud to be called a racist just means i care about my country and people belong to the country

 2. Hvis iraneren har ret, hvorfor er han så her og ikke hjemme i det uracistiske og mangfoldige Iran, hvor han med garanti ikke bliver mødt med modstand, racisme og islamofobi.

 3. Jeg ved ikke, om denne iraner har en søster, men hvis han har, må hun med garanti ikke gifte sig med en “uren” og “vantro” dansker.
  Se, dét er racisme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema