Ytringsfrihedskommissionen har afleveret sin betænkning. Som ventet, for alle på nær de politisk korrekte, udgør Islam også her et kæmpe demokratisk problem.
Ytringsfrihedskommissionen og ideologien Islam

Ytringsfrihedskommissionen har netop afleveret sin betænkning og konkluderer, at ytringsfriheden aktuelt har gode rammer og vilkår i Danmark. Det kan man så diskutere. Men man kan ikke diskutere, at Islam udgør en trussel mod vores ytringsfrihed, grundlov og demokrati.

Det er tydeligt, at Islam er en kæmpe trussel mod vores ytringsfrihed, grundlov og demokrati, hvis man læser betænkningen.

Ytringsfrihedskommissionen

Ytringsfrihedskommissionen blev nedsat i december 2017 af den tidligere “borgerlige” regering og havde til formål at beskrive ytringsfrihedens rammer og generelle vilkår i Danmark.

Læser man betænkningen kan man bl.a. læse følgende:

Overordnet er indvandrere og efterkommere fra muslimske lande mere restriktive i forhold til ytringsfrihed
end populationen

Mere restriktive er vist den pæne måde at skrive, at Islam ønsker ytringsfriheden afskaffet. For ønsker man at begrænse ytringsfriheden, som islam gør, ønsker man den også afskaffet.

Her kommer et par citater mere fra rapporten:

Sammenlignet med populationen mener en signifikant større andel indvandrere og efterkommere fra muslimske lande, at det bør være ulovligt at skrive både: ”Unge fra ikke-vestlige
lande er mere kriminelle end danske unge” og ”De fremmede misbruger vores velfærdssystem” i et åbent opslag på Facebook.

Resultaterne kan tolkes sådan, at eksempelvis 76 pct. indvandrere og efterkommere fra muslimske lande mener, at det bør være ulovligt at kritisere islam.

76 pct. af tilhængere af Islam ønsker altså forbud mod kritik af ideoligien.

Kunne man forestille sig, at politikere og medier ville være tavse, som de har været, hvis en måling meldte, at 76% af Danmarks befolkning ville forbyde Islam?

Ideologien Islam

Selv om forskellige undersøgelser gang på gang afslører ideologien Islam‘s antidemokratiske tanker og had til vesten og vores frie samfund, fastholder centrum-venstre, og resten af de politisk korrekte med Radikale Venstre i spidsen, at Islam i sig selv ikke er problemet, at det kun er “de få”.

Nej, det er ikke kun de få. Videoen “By The Numbers” herunder fortæller meget godt sandheden om den mørke ideologi Islam.

En middelalderlig kvindeundertrykkende krigerisk antidemokratisk ideologi på niveau med kommunisme, nazisme og for den sags skyld socialisme.

Alle ideologier, der vil fritage individets dets frihed. Alle ideologier, der vil vestens demokratiske styreform til livs.

Derfor skal Islam bekæmpes. Bekæmpes som den mørke ideologi, den er.

Tilhængere af Islam og centrum-venstre vil straks smide offerkortet og racistkortet. Men dette har intet med race, etnicitet og hudfarve at gøre. Det kunne ikke ære mere ligegyldigt.

Det har til gengæld alt at gøre med frie demokratiske tanker og individets frihed.

Faktisk er danskerne et af de mest “muslim-venlige” folkefærd i Vesteuropa.

Nyhedsbrev

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danske Medier

Vi ser nærmere på mediernes centrum-venstre vinkling og misbrug af skattemidler
Tema